Novi Sad
05.08.2010.
14:06 > 14:06
Uprkos tome što su obnovljene, na Detelinarskoj i Temerinskoj pijaci ima vrlo malo kupaca, pa je samim tim i prodavaca sve manje.
  • Genije

    06.08.2010 14:02
    Gde parkirati
    Tacno je da je problem sa Temerinskom pijacom sto jos nema dovoljno zgrada u okolini ali i to sto nema parking pa se na nju moze doci smo peske. Nove zgrade su samo pitanje vremena ali bez parkinga nece ici.
  • Banatic

    06.08.2010 06:39
    Samo cene
    Nije bitno da li je ispred pijace autobus; bitne su cene na istoj. NO, to nije stvar trznice, to je stvar prodavaca na istoj. Zivim na 300 - 400 metara od te pijace i rado bih redovno odpesacio kao i gomila drugih ljudi da su cene razumnije. Ovako, voce i povrce uglavnom kupujem vikendom u velikim marketima.
  • jasna

    05.08.2010 15:39
    Cek, malo! A, da li je iko, pre nego sto su ulozena sredstva u obnovu pijaca, uradio anketu ili proveru o prometu na tim pijacama? Koliko ja znam, iz licnog iskustva, te pijace su uvek bile bar 70% prazne. Da, bas glupo od mene sto postavljam pitanje o rentabilnosti tih pijaca! Glupo je u ovoj zemlji biti uopste zapitan o bilo cemu, jer svaki odgovor tera zapitanog u beznadje i ocaj!!!!!!
    p.s. pre skoro pet godina (ili mozda koja god. vise) isto tako se svakom normalnom cinilo potpuno idiotski otvaranje silnih trgovackih centara, koji sad, uzgred budi receno, zvrje prazni (jedan od primera je i zgrada "Norka" koja je uz silnu rekonstrukciju zatvorena brze nego sto je i otvorena, a onaj zapoceti Partenon kraj "Rodica").... Hm, kako bese ide zakon trzista i kupovine, kupovne moci i tako toga? A, novac? Od zatrpanih novcica nikako da poraste drvo sa novcanicama umesto listova! A, kako bi nas to spasilo!!!!!!
  • Dr Petrović

    05.08.2010 14:44
    Zamire država
    Političari toliko "dobro" vode državu, gradske vlasti toliko "dobre" odluke donose, da ima da zatru ovde sve što mrda- a jedino što ih zanima, to je da pune svoje džepove, zato nam je tako.
    Lopovi sve bogatiji, vredni i pametni sve više van države.
    Na kraju će ostati samo lopovi da kradu jedni od drugih.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna